My Tax Friend 5 for Windows

My Tax Friend 5 for Windows
My Tax Friend 5 for Windows
453 Downloads

Επισκεφθείτε το Blog μας

Το My Tax Friend 5 for Windows είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών φορέων του Δημοσίου, όπως ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, Δήμοι και άλλοι. Περιηγηθείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι φορείς αυτοί και εγγραφείτε μέσα σε δευτερόλεπτα, χάρη στην αυτόματη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Αν δεν θέλετε να εγγραφείτε, υπάρχει πλήθος υπηρεσιών που δεν απαιτούν λογαριασμό χρήστη. Και οι περισσότερες βρίσκονται στο My Tax Friend 5 for Windows.

Η πρωτοποριακή δυνατότητα πολλαπλής αναζήτησης για μηνύματα στην ΑΑΔΕ (e-κοινοποιήσεις) για απεριόριστους χρήστες θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στους συναδέρφους λογιστές αλλά και σε κάθε ιδιώτη, καθώς μπορεί να ελέγξει για όλα τα μέλη της οικογένειάς του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Παράλληλα, τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή, όπως η αποφορολόγηση ποσού, η αυτόματη συμπλήρωση Υπεύθυνων Δηλώσεων και Εξουσιοδοτήσεων ή ο έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ή αριθμού IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού διευκολύνουν τις καθημερινές σας οικονομικές εργασίες, ενώ η εφαρμογή εμπλουτίζεται με νέες λειτουργίες.


Ελάχιστες απαιτήσεις

✓ Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 με .NET Framework 4.5.

✓ Μνήμη 256MB Ram.

✓ 100 MB χώρο στον δίσκο.

✓ Ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 800×600 pixels.


Οδηγίες εγκατάστασης

✓ Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης.

✓ Μόλις η εφαρμογή κατεβεί, τρέξτε το αρχείο που μόλις κατεβάσατε.

✓ Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να επιλέξετε, πατήστε απλά Next σε κάθε οθόνη, μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

✓ Η εφαρμογή ξεκινάει.


Size: 30.7 MB
Version: v5.2.1